Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Δελτίο Τύπου της ΚΟ Νάξου του ΚΚΕ




 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11/1/2015 στην Κωμιακή, η παρουσίαση του καλέσματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις εκλογές, με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Την εισήγηση και την παρουσίαση έκανε η Φωτεινή Παγούνη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ  και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στις Κυκλάδες. Μετά την παρουσίαση ακολούθησε συζήτηση με τον κόσμο.

Η υποψήφια βουλευτής, στα πλαίσια της παρουσίασης του καλέσματος του ΚΚΕ προς το λαό για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, κάλεσε σε ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού. Ανάμεσα σε άλλα, τόνισε ότι αυτό που χρειάζεται ο λαός την επόμενη μέρα- για την οποία μιλάνε όλοι- είναι ένα όσο γίνεται πιο δυνατό ΚΚΕ, για να βγει την επόμενη μέρα πιο δυνατός ο λαός και όχι τα μονοπώλια και όσοι τον τσακίζουν. Για να συνεχίσει να είναι στο πλάι και να παλεύει μαζί με το λαό, γιατί είναι η μόνη πραγματική δύναμη αντίστασης και διεκδίκησης που παλεύει για τη συμμαχία όσων καταπιέζονται από αυτήν την πολιτική. Για να δυναμώσει η εργατική λαϊκή αντιπολίτευση μέσα και έξω από τη Βουλή, για να μπαίνουν εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ και των κομμάτων που τη στηρίζουν, για να δυναμώσει η πάλη για την ανάκτηση όλων των απωλειών που είχε ο λαός τα τελευταία χρόνια. 


Αύριο Τρίτη 13/1/2015 η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Φωτεινή Παγούνη θα παραχωρήσει συνέντευξη στον ρ/σ Μεσόγειος στις 10:30 το πρωί και το απόγευμα θα περιοδεύσει σε Γαλήνη και Εγγαρές.


Την Τετάρτη 14/1/2015,  το πρωί αντιπροσωπεία της ΚΟ Νάξου του ΚΚΕ με επικεφαλής την Φ. Παγούνη θα περιοδεύσει σε ΔΕΗ και Επαρχείο και το απόγευμα στα χωριά Σαγκρί και Δαμαριώνα.