Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων καταγγέλλει την απόλυση συνδικαλιστή από ΑΒ Βασιλόπουλο


ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 
Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων καταγγέλλει την παράνομη και καταχρηστική απόλυση του συναδέλφου εργαζόμενου στην Α.Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και γραμματέα του σωματείου μας ΤΖΕΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟ.

Η πολυεθνική θέλει να στείλει μήνυμα προς τους υπόλοιπους εργαζόμενους ότι όποιος διεκδικεί τα δίκια του δεν έχει θέση για δουλειά. Στηρίζεται στις αποφάσεις της κυβέρνησης και της Ε.Ε για ακόμα μεγαλύτερη εκμετάλλευση των εργαζομένων για ακόμα μεγαλύτερη κερδοφορία των κεφαλαίων τους. Έχει στα σχέδια της να έχουν και άλλοι συνάδελφοι την ίδια ΄΄ τύχη ΄΄. Η εργοδοσία μετά τις διαπραγματεύσεις που είχε με το σωματείο μας όχι μόνο δε δέχτηκε να επαναπροσλάβει το συνάδελφο αλλά επιχειρεί να τον παρουσιάσει και ως υπεύθυνο. Έτσι , με ψέματα που διαδίδει και λάσπη προσπαθεί να τον συκοφαντήσει τόσο στα μάτια των συναδέλφων του στις αποθήκες των Οινοφύτων, όσο και τα καταστήματα.

Το Δ.Σ του σωματείου μας δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσουμε των αγώνα μας και θα πάρουμε όλα τα απαιτούμενα μέτρα για να αναγκάσουμε την εργοδοσία του Α.Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ να πάρει πίσω την απόλυση.

Οι εργαζόμενοι με την ενότητά τους και την αγωνιστική δράση θα ανατρέψουν τα σχέδια της πολυεθνικής. Οι εργαζόμενοι και οι πελάτες στον Α.Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ να δώσουν δυναμική απάντηση σε όλες τις ψεύτικες δικαιολογίες που σκαρφίζονται οι μηχανισμοί της εργοδοσίας για την απόλυση του συναδέλφου μας.

Καλούμε τους εργαζόμενους να οργανωθούν, να συσπειρωθούν στο σωματείο μας. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.
Για εμάς το μόνο δίκιο μπορεί να εκφραστεί μέσα από το σύνθημα.

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ


Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γραμματέας
ΜΙΜΗΣ ΚΑΤΡΗΣ                                          ΝΙΚΟΣ ΤΖΕΛΑΣ
(6945755732)                           (6942875947)